zondag 7 juli 2013

Maria waar ben je?

We hadden gefietst. Heel ver. En met hulpmotor dus zonder moeite, zou je denken. Hadden we dan maar aan zeemleren broekjes gedacht. Zaterdag huurden we 'normale' fietsen en reden via Borne naar Delden. Het was werkelijk prachtig. En de pijn in onze reten ook. Dat ging gewoon niet meer. Dus na de lunch waren we alweer terug op de hotelkamer, het was prachtig weer dus kochten we een goedkoop fleece kleedje bij IKEA en gingen we in de tuin van de Valk zitten. Zitten ja. Tijd uitzitten. Mijn buikpijn omtrent de vermissing van poes Bibi werd steeds erger. Een bedrukte bedoening eigenlijk. Tot Rinsma zei: "waarom zitten we hier onze tijd uit te zitten? Omdat we voor nog een nacht betaald hebben? Zo goed zijn die bedden hier niet. Zullen we naar huis gaan?" Ik had hem op dat moment wel om de nek kunnen vliegen. Ik deed iets wat er een beetje in de buurt kwamen, ondertussen mijn tranen stelpend.

Bij thuiskomst bleek Bibi niet daar. En dat is ze nog steeds niet. Daarom werden de blogjes helaas niet meer ge-updated. Komt binnenkort wel weer. Want we hebben 16 nachten in de Belgische Ardennen in het verschiet....

Nog wat foto's ter afscheid van het mooie Twente. Daar lag het echt niet aan. Mien laand...

Ons jubileum vierden we met een BBQ in onze eigen tuin. Drie jaar getrouwd. Postertjes maken van een vermiste kat en die rondbrengen in de buurt. Volgend jaar hopelijk beter.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten